Tietoa meistä

Millbrook Musiikki Oy on vuonna 1989 perustettu soittimia ja tarvikkeita maahantuova perheyritys.

Liike ja verkkokauppa suljettu pysyvästi.
Kiitos kuluneista vuosista!


Helsingin Kruununhaassa sijaitsevassa myymälässä saat ammattitaitoista apua soitintarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat niin uudet kuin käytetyt kitarat, ­bassot, rummut, ukulelet, banjot ja mandoliinit. Kieliä ja tarvikkeita unohtamatta.

Soitinrakennus, kitaran osat ja työkalut kuuluvat erikoisosaamiseemme. Liikkeestämme löytyy paljon soitinrakennustarvikkeita. Olitpa rakentamassa kitaraa alusta asti itse tai vain päivittämässä uutta rautaa, meiltä löytyy osat projektiisi

Nettikauppa palvelee silloinkin, kun myymälän ovet ovat kiinni. ­Nettikaupasta löydät kaikki soittimet ja soitinrakennustarvikkeet. Tilaukset lähtevät usein jo samana päivänä.

Tavoitteenamme on henkilökohtainen palvelu vankalla ammatitaidolla, rentoa fiilistä unohtamatta. Asiantuntemuksemme on aina käytettävissä ja olemme avoimia kiperillekin kysymyksille.


Kivijalkamyymälämme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, osoitteessa Pohjoisranta 22. Välittömästä läheisyydestä löytyy maksullinen pysäköinti. Jos liikut julkisilla, Rautatientorilta paikalle pääsee helposti bussilla 16. Hyppää pois Liisanpuistikossa (noin 200m kävely). Hakaniemen torilta matkaa kertyy kävellen noin kilometri.

Tervetuloa vierailemaan liikkeeseemme!

MILLBROOK MUSIIKKI OY

Pohjoisranta 22
00170 Helsinki
Puh. 09-135 1488
info at millbrook.fi

Aukioloajat:

Liike ja verkkokauppa suljettu pysyvästi.
Kiitos kuluneista vuosista!