Ostamme soittimia

Kaiken kuntoiset soittimet ja musakama kiinnostavat meitä, oli soitin sitten toimintakunnossa tai ei. Toimivasta tavarasta maksamme tietenkin paremmin. Voimme joko ostaa soittimia tai tarjota myyntitilipalveluamme soittimesi myymiseen.


MYY SOITTIMESI MEILLE

Kun haluat myydä soittimesi, tutustuthan alla oleviin ohjeisiin. Näin ostopalvelu on sujuvaa molemmille osapuolille.

Suurten viestimäärien takia emme välttämättä vastaa puutteellisiin tarjouksiin.

Kun olet aikeissa myydä käytettyä soitinta tai tavaraa lisää mukaan seuraavat tiedot:

  • Hintapyyntö
  • Kuvat
  • Tietoa ja kuntokuvaus tarjoamastasi soittimesta

Kun nämä tiedot ovat selvillä ja olet lukenut alla olevat ohjeet, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen used@millbrook.fi.

HINNAT & TARJOUKSET

Yleisesti toivomme, että myyjä esittää hintapyyntönsä tarjotessaan meille käytettyjä soittimia. Tämä säästää aikaa, koska voimme antaa nopeamman vastauksen. Lisäksi käytäntö on mielestämme selkeämpi ja reilumpi molemmille osapuolille.

Otathan huomioon hintapyynnössäsi, että olemme soittimia myyvä yritys. Meidän tulee kattaa toimintamme kulut emmekä siis voi maksaa soittimestasi "täyttä" hintaa. Eli jos vastaava käytetty soitin on myynnissä jossain 1000 eurolla, emme mitä todennäköisimmin tule maksamaan siitä 1000 euroa.

Lisäksi käytetyn soittimesta maksamaamme hintaan vaikuttaa kiinnostavuus ja kunto. Maksamme paremmin meitä kiinnostavista hyväkuntoisista soittimista, jotka haluamme valikoimaamme.

Kun saamme tarjouksesi hyväksymme tai hylkäämme sen. Saatamme myös esittää vastatarjouksen tai tarjota soittimelle myyntitilipalvelua.

Tarjouksen tulee sisältää:

  • Hintapyyntö
  • Kuva soittimesta
  • Kuntokuvaus

Emme välttämättä vastaa puutteellisiin tarjouksiin suuren sähköpostimäärän takia. Kiitos ymmärryksestä.

MYYNTITILI

Saatamme tarjota soittimesi ottamista myyntitiliin. Tämä tarkoittaa, että myydystä soittimesta otamme komissio-osuuden. Voit myös itse pyytää soittimesi myymistä myyntitilissä.

Myyntitilin etuna on hyvä näkyvyys nettikaupassamme ja muissa sosiaalisen median kanavissa. Kiinnostuneen ostajan on helppo tulla kokeilemaan soitinta ja ostaa se luotettavalta liikkeeltä. Lue lisää myyntitilipalvelustamme.