Arturia MicroLab Orange 25-Key USB Controller

 

79.00 €

Tuotekoodi: 2402362

VARASTOSSA
PÄIVITETTY: 16.8.2022

MÄÄRÄ KPL


ILMAISET TOIMITUSKULUT
Yli 90€ tilauksille Suomessa.
 

#
Kaikkialle mukana kulkeva 25:n laadukkaan koskettimen kontrolleri hyvällä softabundlella.

MicroLab on kätevä 25-koskettiminen kontrolleri varsin laadukkaalla minikoskettimistolla. Mukana helposti asennettava musiikin tuotantosoftabundle, hyvä soittotatsi sekä monta fiksua design- ja muotoiluominaisuutta.

Laadukas koskettimisto
Toisin kuin minikoskettimilla varustettujen kontrollereiden kanssa käy yleensä, Microlabia on ilo soittaa. Siinä on sama velocityllä ja hyvällä tatsilla varustettu koskettimisto kuin kiitetyssä KeyStepissäkin.

Kattava softapaketti
MicroLabin mukana tulee yli 600 klassikkosyntetisaattorisoundin voimin Analog Lab Lite. Mukaan kuuluu niin UVI Grand Piano kuin Model D mallinnukset sekä Bitwig 8-Track.

Fiksut kontrollit
Neljän napin ja kahden ribbonin avulla Microlab onnistuu tarjoamaan yllättävän monipuoliset kontrollit. Sillä voi vaihtaa MIDI kanavaa, latchata nuotteja, soittaa sointuja yhdellä koskettimella tai selata presettejä ja valita ne painamalla ribbonia.

Kaapeli-integraatio
Johtojen katoamisesta ei tarvitse huolehtia, sillä Microlabin USB-johto on integroitu laitteen kylkeen, joten se kulkee mukana ja pysyy tallessa mitä näppärimmin.

<< TAKAISIN

Siirry sivun alkuun


Ylös

Pidätämme oikeuden muutoksiin