Yhteystiedot


Millbrook Musiikki Oy on vuonna 1989 perustettu soittimia ja tarvikkeita maahantuova perheyritys. Helsingin Kruununhaassa sijaitsevassa myymälässä saat ammattitaitoista apua soitintarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat niin uudet kuin käytetyt kitarat, ­bassot, rummut, ukulelet, banjot ja mandoliinit. Kieliä ja tarvikkeita unohtamatta.

Soitinrakennus ja työkalut kuuluvat erikoisosaamiseemme. Liikkeestämme löytyy paljon soitinrakennustarvikkeita. Olitpa rakentamassa kitaraa alusta asti itse tai vain päivittämässä uutta rautaa, meiltä löytyy osat projektiisi

BUY / SELL / TRADE. Ostamme, myymme ja vaihdamme soittimia. Jos olet aikeissa myydä soittimesi, ota meihin yhteyttä. Voit myös jättää soittimesi myyntitiliin.

Nettikauppa palvelee silloinkin, kun myymälän ovet ovat kiinni. ­Nettikaupasta löydät kaikki soittimet ja soitinrakennustarvikkeet. Tilaukset lähtevät usein jo samana päivänä. Varasto on myymälän yhteydessä, joten kaikki nettikaupasta löytyvät tuotteet on noudettavissa myös myymälästä.

Kivijalkamyymälä sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, osoitteessa Pohjoisranta 22. Välittömästä läheisyydestä löytyy maksullinen pysäköinti. Jos liikut julkisilla, Rautatientorilta paikalle pääsee helposti bussilla 16. Hyppää pois Liisanpuistikossa (noin 200m kävely). Hakaniemen torilta matkaa kertyy kävellen noin kilometri.

Tavoitteena meillä on henkilökohtainen palvelu vankalla ammattitaidolla, rentoa fiilistä unohtamatta. Asiantuntemuksemme on aina käytettävissä ja olemme valmiita kiperiinkin kysymyksiin.

Tervetuloa vierailemaan liikkeeseemme!


MILLBROOK MUSIIKKI OY
Pohjoisranta 22
00170 Helsinki

Puh. 09-135 1488
email. info (at) millbrook.fi

Aukioloajat:
Arkisin klo 10.00 - 17.00
Kesälauantait suljettu (Lauantai klo 11.00 - 15.00)
Siirry sivun alkuun


Ylös

Pidätämme oikeuden muutoksiin